SELSKABSMENUER

Menuen er kun forslag, vi lytter altid til jeres ønsker og tilpasser menuen efter jeres behov, så I får den mad I vil have.
Priserne finder du under de forskellige pakkeløsninger.

 

FORRETTER & MELLEMRETTER

Marinerede rejer med flager af daikon, saltede jordnødder, agurk og sesamsauce
Fjordrejer kan tilbydes som alternativ i sæson (april-oktober) for et tillæg på kr. 125,-

Koldrøget laks med avocadocreme, glaskål, confiteret citron og mild peberrodssauce

Bagt filet af hvid sæsonfisk med valnøddepanade, høbagt selleri og estragonsauce

Mosaik af kammusling og røget hellefisk med pankoflager, syltede løg og skilt muslingesauce

Smørdampede hvide asparges med luftig sauce hollandaise og krydderurtesalat
Marinerede rejer eller bagt hvid fisk kan tilkøbes for et tillæg på kr. 50,-
Fjordrejer kan tilbydes som alternativ i sæson (april-oktober) for et tillæg på kr. 125,-

Soufflé af jomfruhummer med syrlig æblepuré, skorzonerrødder og hummerbisque

Koldrøget fasan med trøffelmayonnaise, marineret kastanje, syltede bær og grønne urter

Urtefyldt skærising med dampet spinat med muskatnød og cremet hvidvinssauce


HOVEDRETTER

Rosastegt kalvefilet fra Grambogård med rødvinssauce
Filet kan udskiftes med mørbrad for et tillæg på kr. 75,-

Velhængt oksefilet fra Grambogård med trøffelsauce
Filet kan udskiftes med mørbrad for et tillæg på kr. 75,-

Lammefilet og braiseret kølle fra Øhavslam med simresauce

Gratineret ryg af dåvildt fra Alpevejens Vildt med portvinssauce

Glaseret fransk andebryst i aromatisk peber med sherrysauce

Farseret bryst af velfærdskylling fra Allegaarden med hønsesauce

Gyldenristet pighvar fra danske farvande med cremet safransauce
Tillæg: kr. 50,-

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager og kartoffel.
Dette aftales personligt efter jeres ønsker.


DESSERTER

“Baked Alaska” med hvid chokoladeis, syrlig havtornsorbet og bagt marengs

Glaseret kaffemousse på sprød karamel-mandelbund med saltet karamelsauce

Chokoladekagen Gateau Marcel med appelsinsorbet og marineret citrussalat

Lun clafoutis med syltede kirsebær, vanilje-tonkabønnesauce og kirsebærsorbet

Mazarinkage med hvid chokolademousse, bærsorbet og flager af chokoladekaramel

Klassisk citronfromage med vaniljeis, creme Chantilly og sprød citronmåne

Rombraiseret ananas i kanel og citrongræs med kokossorbet og appelsinkage

Flamberet citrontærte med myntemarinerede blåbær og mørk chokoladeparfait

Kardemommepocheret pære med brud af vaniljebrioche og lun brunsvigersauce

Hovedret:
Kyllingespyd med grøntsagsstænger og pommes frites med dyppelse
eller
Sprød fiskefilet med grøntsagsstænger og ovnbagte kartofler med remoulade

Dessert:
Vaniljeis med lun chokoladesauce, friske bær og chokoladeknaser
eller
Lune pandekager med vaniljeis, frugtsalat og sprød karamel

Kr. 175,- pr. barn

Vælg imellem:
Kr. 85,- pr. person

Udvalg af franske tærter

Cremet kartoffel-porresuppe
Med bacon crumble og friskbagt brød

Cremet aspargessuppe
Med kødboller og friskbagt brød

Gourmet hotdogs a la Resumé
Krydrede pølser, hjemmerørte toppings, syltede sager og grønt

”Saml Selv” Sliders
Tillæg pr. person: kr. 30,-
To slags mini burgers med hjemmerørte toppings, syltede sager og grønt

Pølse-oste bord
Tillæg pr. person: kr. 30,-
Udvalg af pølser og oste fra nær og fjern med friskbagt brød og syltede sager

Pølsevogn
Tillæg pr. person: kr. 50,-
Ad libitum. Min. 50 personer

Det praktiske

Børn under 12 år halv pris. Børn under 3 år er gratis.

Vi anbefaler jer at kontakte os til en menusamtale senest 2 måneder før arrangementet afholdes på mail info@restaurantresume.dk eller tlf. +4560388642

Åbningstider jul & nytår

24. december lukket
25. december lukket
26. december lukket
31. december lukket
1. januar lukket
2. januar lukket
3. januar lukket
4. januar lukket
Normale åbningstider de øvrige dage