NÆSTE ET INDBLIK I VORES UNIVERS

Gælder fra d. 11. marts

APPETITVÆKKERE
Gillardeau østers – Hybenrose – Kirsebær
Løjrom – Bløde jordskokker – Estragon
Dansk hamachi – Saltet agurk – Mild ingefær
Røget makrel – Æggeblomme – Karse
Brændt kammusling – Æble – Sprød malt

INDBAGT KAMMUSLING
Karl Johansvampe – Spinat – Hasselnødder

SKINDSTEGT FILET AF SANDART
Luftig kartoffel – Vintertrøffel – Comté

HØBAGT SELLERI FRA ROSILDE HØJGÅRD
Fermenteret asparges – Saltet krondyr – Syltet asparges

OKSEHØJREB FRA GRAMBOGÅRD
Røget marv – Spæde ramsløg – Rødvinssauce

HONNING FRA ALPEHAVEN
Luftig fromage – Kvædesorbet – Bipollen

PRISER

Menu
Kr. 750,- pr. person

Vinmenu
Kr. 500- pr. person

Prestige vinmenu
Kr. 1000,- pr. person

Non alcoholic menu
Kr. 500,- pr. person

TILKØB

BAGT VACHERIN MONT D` OR
Brioche – friskrevet trøffel fra Thurø – kvæde
Kr. 150,- pr. person

Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person

Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Vi har ikke mulighed for at tilbyde veganske alternativer.

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.