Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Gælder fra d. 11. marts
APPETITVÆKKERE
Gillardeau østers – Hybenrose – Kirsebær
Løjrom – Bløde jordskokker – Estragon
Dansk hamachi – Saltet agurk – Mild ingefær
Røget makrel – Æggeblomme – Karse
Brændt kammusling – Æble – Sprød malt
INDBAGT KAMMUSLING
Karl Johansvampe – Spinat – Hasselnødder
SKINDSTEGT FILET AF SANDART
Luftig kartoffel – Vintertrøffel – Comté
HØBAGT SELLERI FRA ROSILDE HØJGÅRD
Fermenteret asparges – Saltet krondyr – Syltet asparges
OKSEHØJREB FRA GRAMBOGÅRD
Røget marv – Spæde ramsløg – Rødvinssauce
HONNING FRA ALPEHAVEN
Luftig fromage – Kvædesorbet – Bipollen
PRISER
Menu
Kr. 750,- pr. person
Vinmenu
Kr. 500- pr. person
Prestige vinmenu
Kr. 1000,- pr. person
Non alcoholic menu
Kr. 500,- pr. person
•
TILKØB
BAGT VACHERIN MONT D` OR
Brioche – friskrevet trøffel fra Thurø – kvæde
Kr. 150,- pr. person
Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person
•
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Vi har ikke mulighed for at tilbyde veganske alternativer.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – ?
Onsdag: 17:30 – ?
Torsdag: 17:30 – ?
Fredag: 17:30 – ?
Lørdag: 12:00 – ?
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30
Lørdag er køkkenet lukket mellem 16.00-18.00