Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Serveres både til frokost og aften
MENU
APPETITVÆKKERE
Gillardeau østers – Havtornsaft – Sort peber
Taskekrabbe – Grønne æbler – Crustade
Torskerogn – Blomsterkapers – Boghvede
Blæksprutte – Citronmelisse – Blæksauce
Krondyrtatar – Æggeblommecreme – Malt
LETRØGET ØRRED FRA ÅDALEN
Æblecidersauce – Ørredrogn – Filippaæbler
VINTERLØG FRA ROSILDE HØJGÅRD
Jordskokker – Dehydreret okse – Gammel Knas
KYLLING FRA ALLEGAARDEN
Sort trompethat – Pistacie – Karl Johansauce
RÅDYRRYG FRA ALPEVEJEN
Grillede østershatte – Umodne mirabeller – Vildtsauce
OXIDEREDE SYDFYNSKE PÆRER
Grangranite – Hasselnød – Flamberet marengs
VINMENU
Kommer snart!
•
PRESTIGE VINMENU
Kommer snart!
PRISER
Menu
Kr. 750,- pr. person
Vinmenu
Kr. 500- pr. person
Prestige vinmenu
Kr. 1000,- pr. person
Non alcoholic menu
Kr. 500,- pr. person
•
TILKØB
BAGT VACHERIN MONT D` OR
Brioche – friskrevet trøffel fra Thurø – kvæde
Kr. 150,- pr. person
Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person
•
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Vi har ikke mulighed for at tilbyde veganske alternativer.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – ?
Onsdag: 17:30 – ?
Torsdag: 17:30 – ?
Fredag: 17:30 – ?
Lørdag: 12:00 – ?
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30
Lørdag er køkkenet lukket mellem 16.00-18.00