EN FROKOST ELLER AFTEN PÅ RESUMÉ

Gælder til og med d. 11. januar 2025

MENU

APPETITVÆKKERE
Østers – solbærblad – sauce på birkessaft
Koldrøget laks – grønne urter – syltede sager
Krondyrtatar – æggeblommecreme – caviar
Gråandemousse – tyttebær – sprød boghvede
Kalvebrissel – efterårstrøffel – puffet spæk

Grydebrød med rug, boghvede og mørk øl
samt det bedste smør og andre gode sager

MARINEREDE SKALREJER
Jordnødder – flager af daikon – sesamsauce

BAGT FILET AF TORSK
Vinterkål – luftig brunet smørsauce – skorzonerrod

VARIATION AF FYNSK GRÅAND
Høbagt selleri – farseret morkel – vildtsauce

PRALINEBARRE MED VARME KRYDDERIER
Mandarinsorbet – syltede kirsebær

VINMENU

2016 Espumante Reserve, Rapuseria, Douro

2022 Roero Arneis, Malvira, Piemonte

2022 Petit Chablis, d´Henri, Bourgogne

2022 Cotes du Rhône MAGNUM, Domaine Charvin, Rhône

2015 Sauternes, Castelnau di Suduiraut, Bordeaux

PRESTIGE VINMENU

N.V Blanc de Blanc Brut, Michel Rocourt, Champagne

2018 Bordeaux Blanc, L´abeille de fieuzal, Bordeaux

2021 Chablis 1.cru Fourchaume, Domaine d´Henri, Bourgogne

2016 Saint-Julien, Moulin Riche, Bordeaux

2020 Bonnezeaux ”Clos du Moulin des Quarts”, Trottiéres, Loire

 

PRISER

Menuen En Aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Vinmenu 5 glas
Kr. 500- pr. person

Prestige vinmenu 5 glas
Kr. 1000,- pr. person

Non alcoholic menu
Kr. 500,- pr. person

TILKØB

BAGT VACHERIN MONT D` OR
Brioche – friskrevet trøffel fra Thurø – kvæde
Kr. 150,- pr. person

Friskmalet kaffe eller te
Kr. 50,- pr. person

Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.