EN AFTEN PÅ RESUMÉ

MENU

APPETITVÆKKERE
Pocheret østers – vin jaune – ørredrogn
Kammusling – cremet jordskok – brøndkarse
Koldrøget laks – syltede sager – urtecreme
Andemousse – rønnebær – bitter malt
Grillet duehjerte – rehydreret pære – skovsyre

MARINEREDE REJER
Peberrodsfløde – saltet pære – revet glaskål

RISTET FILET AF PIGHVAR
Oxideret skorzonerrod – blåmuslingesauce

STEGT OKSEMØRBRAD
Cremede skovsvampe – sauce med røget marv

CITRONTÆRTE PÅ VORES MÅDE
Flamberet marengs – citrontimian – vilde brombær

VINMENU

-2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro-

-2023 Silvaner Retzstadt, Rudolf May, Franken-

-2020 Cabernet Franc ”Franco de Poc”, De Chevalerie, Bourgueil –

-2019 Saussignac, Ch. Marie Plaisance, Cuvee Prestige, Bordeaux-

PRESTIGE VINMENU

-NV Champagne, Carte Blanche, Bernard Remy-

-2020 Abeille de Fieuzal Blanc, Bordeaux-

-2019 Barolo Bricco Ambrogio, Scavino, Piemonte-

-2020 Bonnezeaux ”Clos du Moulin des Quarts”, Trottiéres, Loire-

PRISER

Menuen En Aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Vinmenu 5 glas
Kr. 500- pr. person

Prestige vinmenu 5 glas
Kr. 1000,- pr. person

Non alcoholic menu
Kr. 500,- pr. person

TILKØB

Veltemperede gårdoste
med behørig garniture
Kr. 150,-

Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.