EN MENU PÅ RESUMÉ

Serveres tirsdag-fredag aften og frokost lørdag

MENU

APPETITVÆKKERE
Taskekrabbe – Bløde jordskokker – Dild
Dansk hamachi – Sort sesam – Ingefær
Røget makrel – Æggeblomme – Sprød rug

RISTET HELLEFLYNDER
Luftig kartoffel – Trøffel – Gammel Knas

GRATINERET VELFÆRDSOKSE
Røget marv – Skorzonerrod – Rødvinssauce

HONNING FRA ALPEHAVEN
Bitter chokolade – Kvædesorbet – Bipollen

VINMENU

2016 Espumante Reserva, Rapuseria – Douro

2022 Verdejo Cantayano, La Seca – Castilla y León

2016 Château Laclaverie – Bordeaux

2022 Coteaux-du-Layon, Domaine Chupin – Loire

SAFTMENU

Null Promille Weingut Salwey – Baden

Jus Raisin blanc Chardonnay, Alain Milliat – Lyon

Dornfelder, Van Nahmen med svampeessens – Rheinhessen

Konstantinopeler Apfelquitte, Van Nahmen – Rheinhessen

PRISER

Menu
Kr. 500,- pr. person

Vinmenu 
Kr. 100- pr. glas

Non alcoholic menu
Kr. 100,- pr. glas

TILKØB

ET MATCHENDE GLAS VIN TIL RETTEN
Kr. 100,- pr. person

VAND MED BRUS AD LIBITUM
Kr. 35,- pr. person

FRISKMALET KAFFE ELLER THE
MED KONDITORENS SØDE SAGER
Kr. 95,- pr. person

Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Vi har ikke mulighed for at tilbyde veganske alternativer.

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.