Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Gælder til og med d. 11. januar 2025
MENU
Østers – solbærblad – sauce på birkessaft
Koldrøget laks – grønne urter – syltede sager
Krondyrtatar – æggeblommecreme – caviar
Gråandemousse – tyttebær – sprød boghvede
Kalvebrissel – efterårstrøffel – puffet spæk
Grydebrød med rug, boghvede og mørk øl
samt det bedste smør og andre gode sager
SALAT AF TAKSKEKRABBE
Blomsterkapers – jordskokker – sprød tærte
MARINEREDE SKALREJER
Jordnødder – flager af daikon – sesamsauce
STEGT JOMFRUHUMMERHALE
Black Label caviar – æblecidersauce
BAGT FILET AF TORSK
Vinterkål – luftig brunet smørsauce – skorzonerrod
TIMBALE AF SAFTIG FASAN
Ventreché – pistacienødder – sherrysauce
DÅDYRRYG FRA ALPEVEJEN
Høbagt selleri – farseret morkel – vildtsauce
HAVTORNSTANG
Hvid chokolade – Gold selection caviar
PRALINEBARRE MED VARME KRYDDERIER
Mandarinsorbet – syltede kirsebær
VINMENU
2016 Espumante Reserva, Rapusiera, Douro
2023 Riesling Trocken Emrich Schönleber, Nahe
2022 Roero Arneis, Malvira, Piemonte
2022 Petit Chablis, d´Henri, Bourgogne
N.V Cremant de Bourgogne BdB, Vitteaut Alberti, Bourgogne
2022 Langhe Nebbiolo, Paolo Scavino, Piemonte
2022 Cotes du Rhône MAGNUM, Domaine Charvin, Rhône
2015 Sauternes, Castelnau di Suduiraut, Bordeaux
•
PRESTIGE VINMENU
N.V Champagne BdB, Michel Rocourt, Champagne
2017 Wehlener Sonnenuhr, Riesling, Kabinett S.A Prüm, Mosel
2018 Abeille de Fieuzal Blanc, Bordeaux
2021 Chablis 1.er Cru ”Fourchaume” Domaine d´Henri, Bourgogne
2017 Champagne Tellier BdB, Cramant Grand Cru
2016 Barolo Cannubi, Brezza, Piemonte
2016 Saint Julien, Ch. Moulin Riche, Bordeaux
2020 Bonnezeaux ”Clos du Moulin des Quarts” Trottiéres, Loire
PRISER
Menuen Universet
Kr. 1250,- pr. person
Vinmenu
Kr. 800,- pr. person
Prestige vinmenu
Kr. 1600,- pr. person
Non alcoholic menu
Kr. 800,- pr. person
•
TILKØB
BAGT VACHERIN MONT D` OR
Brioche – friskrevet trøffel fra Thurø – kvæde
Kr. 150,- pr. person
Friskmalet kaffe eller te
Kr. 50,- pr. person
Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person
•
Skal bestilles af hele bordet
Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Det er desværre ikke muligt at lave menuen vegetarisk eller vegansk.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – 24:00
Onsdag: 17:30 – 24:00
Torsdag: 17:30 – 24:00
Fredag: 17:30 – 24:00
Lørdag: 12:00 – 24:00
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30
Lørdag er køkkenet lukket mellem 16.00-18.00