Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Menuen er kun forslag, vi lytter altid til jeres ønsker og tilpasser menuen efter jeres behov, så I får den mad I vil have.
Priserne finder du under de forskellige pakkeløsninger.
Marinerede rejer med flager af daikon, saltede jordnødder, agurk og sesamsauce
Fjordrejer kan tilbydes som alternativ i sæson (april-oktober) for et tillæg på kr. 125,-
•
Koldrøget laks med avocadocreme, glaskål, confiteret citron og mild peberrodssauce
•
Bagt filet af hvid sæsonfisk med valnøddepanade, høbagt selleri og estragonsauce
•
Mosaik af kammusling og røget hellefisk med pankoflager, syltede løg og skilt muslingesauce
•
Smørdampede hvide asparges med luftig sauce hollandaise og krydderurtesalat
Marinerede rejer eller bagt hvid fisk kan tilkøbes for et tillæg på kr. 50,-
Fjordrejer kan tilbydes som alternativ i sæson (april-oktober) for et tillæg på kr. 125,-
•
Soufflé af jomfruhummer med syrlig æblepuré, skorzonerrødder og hummerbisque
•
Koldrøget fasan med trøffelmayonnaise, marineret kastanje, syltede bær og grønne
•
Urtefyldt skærising med dampet spinat med muskatnød og cremet hvidvinssauce
Rosastegt kalvefilet fra Grambogård med rødvinssauce
Filet kan udskiftes med mørbrad for et tillæg på kr. 75,-
•
Velhængt oksefilet fra Grambogård med trøffelsauce
Filet kan udskiftes med mørbrad for et tillæg på kr. 75,-
•
Lammefilet og braiseret kølle fra Øhavslam med simresauce
•
Gratineret ryg af dåvildt fra Alpevejens Vildt med portvinssauce
•
Glaseret fransk andebryst i aromatisk peber med sherrysauce
•
Farseret bryst af velfærdskylling fra Allegaarden med hønsesauce
•
Gyldenristet pighvar fra danske farvande med cremet safransauce
Tillæg: kr. 50,-
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager og kartoffel.
Dette aftales personligt efter jeres ønsker.
“Baked Alaska” med hvid chokoladeis, syrlig havtornsorbet og bagt marengs
•
Glaseret kaffemousse på sprød karamel-mandelbund med saltet karamelsauce
•
Chokoladekagen Gateau Marcel med appelsinsorbet og marineret citrussalat
•
Lun clafoutis med syltede kirsebær, vanilje-tonkabønnesauce og kirsebærsorbet
•
Mazarinkage med hvid chokolademousse, bærsorbet og flager af chokoladekaramel
•
Klassisk citronfromage med vaniljeis, creme Chantilly og sprød citronmåne
•
Rombraiseret ananas i kanel og citrongræs med kokossorbet og appelsinkage
•
Flamberet citrontærte med myntemarinerede blåbær og mørk chokoladeparfait
•
Kardemommepocheret pære med brud af vaniljebrioche og lun brunsvigersauce
Hovedret:
Kyllingespyd med grøntsagsstænger og pommes frites med dyppelse
eller
Sprød fiskefilet med grøntsagsstænger og ovnbagte kartofler med remoulade
Dessert:
Vaniljeis med lun chokoladesauce, friske bær og chokoladeknaser
eller
Lune pandekager med vaniljeis, frugtsalat og sprød karamel
Kr. 175,- pr. barn
Vælg imellem:
Kr. 85,- pr. person
Udvalg af franske tærter
Cremet kartoffel-porresuppe
Med bacon crumble og friskbagt brød
Cremet aspargessuppe
Med kødboller og friskbagt brød
Gourmet hotdogs a la Resumé
Krydrede pølser, hjemmerørte toppings, syltede sager og grønt
”Saml Selv” Sliders
Tillæg pr. person: kr. 30,-
To slags mini burgers med hjemmerørte toppings, syltede sager og grønt
Pølse-oste bord
Tillæg pr. person: kr. 30,-
Udvalg af pølser og oste fra nær og fjern med friskbagt brød og syltede sager
Pølsevogn
Tillæg pr. person: kr. 50,-
Ad libitum. Min. 50 personer
Det praktiske
Børn under 12 år halv pris. Børn under 3 år er gratis.
Vi anbefaler jer at kontakte os til en menusamtale senest 2 måneder før arrangementet afholdes på mail info@restaurantresume.dk eller tlf. +4560388642
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – 24:00
Onsdag: 17:30 – 24:00
Torsdag: 17:30 – 24:00
Fredag: 17:30 – 24:00
Lørdag: 12:00 – 24:00
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30
Lørdag er køkkenet lukket mellem 16.00-18.00